Aldis EEE-konkurrent var kun een dag på hylderne

Samtlige eksemplarer af den Medion-mini-notebook, som Aldi havde til salg i sidste uge, forsvandt på førstedagen, og der er lange udsigter for et comeback. Medion vil dog prøve at få maskinen sat til salg andre steder.

Der var rift om at købe den Medion Akoya Mini, som Aldi havde til salg i sidste uge. Så meget, at maskinen blev udsolgt på førstedagen.

Det oplyser produktchef Preben Glinø i Medion Nordic.

Han fortæller videre, at maskinen var en såkaldt kampagne-vare, som derfor ikke kan forvenetes at komme på hylderne igen i lavprisburtikkerne.

Hvor mange eksemplarer af mini-notebook'en, der er langet over disken i Aldi, vil man ikke ud med i Medion. Et gæt på ti styks pr. butik bliver afvist som værende langt ved siden af.

Til gengæld har Medion taget beskik af den store interesse for mini-note-book'en, og vil nu forsøge at få den sat til salg i andre butikker.

»Man vil kunne se den i Metro om tre uger. Vi arbejder også på at få den lidt bredere ud, men hvor kan jeg ikke fortælle endnu,« lyder det fra Medions produktchef.

Varehuset Metro kan ikke siges at være nogen bred distribution, da det kun er detailhandlene og andre, der har et momsnummer, der kan få lov at købe i varer i butikken.

Medions Eee-pendant er ifølge Version 2 fremstillet af MSI, der både sælger sin egen Wind under eget navn samt såkaldte OEM-versioner, som i Medions tilfælde.

Mens Medion Akoya kostede 3000 kroner kan man erhverve den næsten identiske MSI Wind for et par hundrede kroner mere i flere webbutikker.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere