MusicMatch planlægger online-musiktjeneste

For fem dollar om måneden kan abonnenter hos MusicMatch vælge blandt 20-30.000 musiktitler.

MusicMatch har meldt sig på banen med ny musiktjeneste, der tilbyder ubegrænset adgang til et stort musikarkiv på Nettet. Firmaet er indtil nu mest kendt for sin MP3-afspiller, MusicMatch Jukebox.


Den nye musiktjeneste med navnet Radio MX bygger på firmaets eksisterende webradio-tjeneste. Fra starten vil Radio MX give adgang til en database med 20-30.000 musikstykker. Inden årsskiftet skal antallet mere end fordobles.


Brugeren betaler et fast beløb for ubegrænset adgang til arkivet. MusicMatch's CEO Dennis Mudd siger i et interview med nyhedsbureaet Reuters, at prisen bliver fem dollar om måneden eller 50 dollar for et helt år.


Bedre lyd og flere personaliserings-muligheder skal medvirke til at sælge tjenesten, fortæller Mudd, der også lover, at brugerne slipper for irriterende reklamer.


Samtidig med den nye musiktjeneste bliver firmaets MP3-software MusicMatch Jukebox relanceret med ny brugerflade og bedre understøttelse for CD-brændere. Ifølge firmaets egne oplysninger anvendes programmet af flere end 18 mio. registrerede brugere.


Den første betaversion af Radio MX er allerede distribueret til udvalgte kunder, fortæller MusicMatch. En færdig version lanceres mod slutningen af sommeren.


(Kilde: Internet World)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere