Palm-kopien Handspring på vej til Danmark

Den håndholdte pc Handspring Visor er på vej til Danmark. Handspring minder til forveksling om den populære Palm-lommecomputer, men der er en afgørende forskel; Den kan udvides til både mobiltelefon, MP3-afspiller og digitalt kamera.

Den håndholdte pc Handspring Visor er på vej til Danmark. Handspring minder til forveksling om den populære Palm-lommecomputer, men der er en afgørende forskel; Den kan udvides til både mobiltelefon, MP3-afspiller og digitalt kamera.


At Handspring Visor minder om Palm er ikke nogen tilfældighed. Handspring er udviklet af Jeff Hawkins, den selv samme person, som stod bag den første Palm Pilot tilbage i 1996. Hawkins forlod sammen med en række andre medarbejdere Palm Computing for to år siden og dannede i stedet Handspring.


Handspring Visor er ifølge Politiken i dag den bedst sælgende lommecomputer på det amerikanske marked. Den er fuldstændig kompatibel med Palm Pilot, men via et specielt stik, kaldet springboard, kan Handspring via moduler udvides til f.eks. et digitalt kamera, en MP3-afspiller eller en mobiltelefon.


Handspring benytter desuden en USB (Universal Serial Bus) forbindelse til at synkronisere data, hvilket gør det langt hurtigere at synkronisere data end med en Palm Pilot.


Handspring Visor er de sidste uger kommet på markedet i både England og Tyskland til priser på henholdsvis 99 pund og 344DM. Ifølge Politiken vil Handspring visor komme i de danske forretninger indenfor to måneder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere