Følg månelandingen live

For 40 år siden blev månelandingen fulgt af 500 millioner mennesker rundt om verden. Nu kan du genopleve missionen minut for minut på nettet.

I dag er det præcis 40 år siden Apollo 11 startede med Neil Armstrong, Buzz Aldrin og Michael Collins på den historiske mission til Månen. Dengang blev missionen til Månen fulgt af 500 millioner mennesker, som sad foran tv-apparaterne verden over. Men hvordan ville det have set ud, hvis rejsen til Månen var startet i dag?

Et nyt, meget omfattende websted på WeChooseTheMoon.org gør det muligt at genopleve Apollo 11 missionen med 2009-briller. Der er live-nedtælling til rakettens start kl. 15.30 dansk tid torsdag eftermiddag og herefter kan den historiske mission følges minut for minut med Twitter-opdateringer, webradio og live-video.

For alle os, som ikke var født under den oprindelige Apollo 11 mission, er der altså mulighed for at genopleve den månefeber som greb verden for 40 år - og alle de, der kan huske månelandingen, kan nu få genopfrisket erindringerne med den moderne teknologis muligheder.

For der er vel næppe tvivl om, at Neil Armstrong og Buzz Aldrin i dag ville have sendt Twitter-opdateringer fra Månen.

Det er Præsidentmuseet og John F. Kennedy Biblioteket, der er gået sammen om Apollo 11 museet. En spændende artikel om computeren ombord på landingsfartøjet kan læses hos BBC.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere