Ingen online-spil med Sega Dreamcast

Med Segas nye Dreamcast-konsol følger et abonnement på online-tjenesten Dreamcast Network, der bl.a. tilbyder fuld adgang til Internet. Men hvis man tror, at man kan spille on-line spil med den nye konsol over Nettet, tager man fejl. Sega siger nu, at der først bliver åbnet for on-line spil over det nye Dreamcast Network i anden halvdel af år 2000. Indtil udgangen af 1999 vil Sega kun tilbyde web-adgang, chat og e-mail, mens online-tjenesten i første halvdel af næste år vil lancere mini-spil som skak.

Sega har ellers tidligere sagt, at online-spil med Dreamcast allerede bliver muligt fra starten, men firmaet siger nu, at man hele tiden har haft planer om en trinvis introduktion af online-tjenester. En af årsagerne til, at Sega tøver med at lancere online-spil, kan være den langsomme udbredelse af bredbånds-teknologi som DSL og kabel-modemer.

Dreamcast-konsollen får næste år konkurrence fra Nintendos Dolphin og Sonys PlayStation II, og begge konsoller vil understøtte online-spil.(Kilde: Internet World)




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Ciklum ApS
    Offshore software- og systemudvikling.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere