IT-avisen ComON: IT er nøglen til succes

Evnen til at kunne opfange signaler og reagere nu og her bliver central for fremtidens virksomheder. Det stiller nye krav til IT-afdelingerne. Læs IT-avisen ComON, der udkommer i dag

The real-time enterprise. Begrebet, der kan oversættes til realtids virksomheden, er et af nøgleordene i fremtidens virksomhedsdrift. Virksomhedsledere får i højere og højere grad brug for, at have de relevante oplysninger om virksomhedens ve og vel lige ved hånden, for at kunne begå sig i en stadig hårdere forretningsverden. Det handler om at kunne reagere lynhurtigt, og det stiller nye krav til både virksomhedsledere og IT-chefer.

Fremtidens virksomheder skal være i stand til at kunne analysere eksempelvis salgstal og med det samme tage konsekvensen og eksempelvis styre i en anden retning.
»The real-time enterprise konkurrerer ved at bruge up-to-date informationer til progressivt at fjerne forsinkelserne i styringen af dets kritiske forretningsprocesser,« forklarer forskningsdirektør Mark Raskino fra analysefirmaet Gartner Group.

Sagt på jævnt dansk, så betyder det, at man hurtigere får besked og hurtigere kan ændre kurs eller satse på nye markeder. Der er ikke længere tid til, at en projektgruppe bruger to måneder på at udarbejde et oplæg til en ny satsning, som den øverste ledelse så efterfølgende beder dem om at finpudse, inden projektet efter måske et halvt år sættes i søen.

Læs hele historien i dagens udgave af IT-avisen ComON. Læs blandt andet også om:

IT-afdelingen er fremtidens omdrejningspunkt
Hurtig reaktionstid, samarbejde på tværs af landegrænser og evnen til at få mere ud af færre ressourcer. Det bliver det afgørende for succes i fremtiden, og her spiller IT-afdelingen en central rolle.

I denne uge sætter ComON også fokus på databaser:

Stor prisforskel på databaser
Oracles databaseløsning koster knap tre gange så meget som Microsofts.

Gratis er ikke altid billigst
Hvorfor ikke vælge en open source database? Den er jo gratis! Ifølge eksperterne er beslutningen dog mere kompliceret end som så.

Søg og du skal finde
Nettet bugner med muligheder for at kigge konkurrentens regnskab efter i sømmene eller kreditvurdere en ny kunde.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere