Artikel top billede

Skandale om tysk iPad-klon

Den tyske iPad-klon WeTab fik ros på Amazon. Men direktøren havde selv skrevet de positive anmeldelser.

Den tyske tavlecomputer WeTab blev lanceret i sidste uge som et angreb på Apples iPad. De første anmeldelser er alt andet end positive – der er mange tekniske problemer med computeren, den berøringsfølsomme skærm reagerer langsomt og online-butikken WeTab Market byder mest på tomme hylder.

Så er det heldigt, at WeTab har fået positive anmeldelser af brugerne hos det tyske Amazon, hvor man kan bestille tavlecomputeren.

To Amazon-brugere – en Peter Glaser og en Claudia Kaden – skrev rosende omtaler af WeTab i sidste uge. Så langt, så godt. Peter Glaser er navnet på en kendt it-journalist og forfatter i Tyskland – og hans anbefaling burde være lidt af et kvalitetsstempel.

Men der gik ikke længe, før en blogger fandt ud af, at begge anmeldelser hos Amazon faktisk er skrevet af WeTabs egen direktør, Helmut Hoffer von Ankershoffen. Han har brugt sin egen og sin kones Amazon-konto til at rose sit nye produkt under falsk navn.

Ankershoffen har i mellemtiden indrømmet at han står bag de falske produktomtaler, og han har udsendt en undskyldning. Det har nu fået ham til at træde tilbage midlertidigt som chef for firmaet.

Men spørgsmålet er, om det er nok til at redde tavlecomputeren, som en entusiastisk Ankershoffen stadig omtaler som et ”fantastisk apparat”.

Den rigtige Peter Glaser overvejer nu at tage juridiske skridt mod tablet-producenten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere