Sonys robothund henter e-mail

Sony har introduceret tre nye software-applikationer til sin interaktive robothund, Aibo.

Man kan ikke lære en gammel hund nye tricks, siger et gammelt ordsprog. Men på toårsdagen for lanceringen af robothunden Aibo har Sony bevist, at det faktisk kan lade sig gøre at udstyre metalhunden med nye egenskaber.


Sony er klar med tre nye programmer, som installeres på en pc og overfører data til robothunden gennem en trådløs netværksforbindelse. Aibo Messenger er et elektronisk postprogram, som gennem robothunden giver besked, når der ankommer e-mail i indbakken.


Programmet kan også læse beskeden op, og endda læse informationer fra web-steder ved at konvertere tekst til lydfiler. Messenger fungerer kun med anden generation af robothunden, AIBO ERS-210, som koster omkring 1.500 dollar.


Et andet nyt program, Aibo Navigator, bruges til at fjernstyre robothunden med pc'en. Det fungerer over en afstand på op til 100 meter.


Det tredje nye program, Party Mascot, gør det muligt for Aibo at spille 11 forskellige spil.


Alle tre programmer kommer på markedet i juni og koster under 150 dollar. Sony har også præsenteret Aibo'er i tre nye farver, hvid, lila og grøn.


(Kilde: CNET)




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    itm8 A/S
    Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere