Artikel top billede

Ny konkurs i Getmores netværk

Endnu et af skuffeselskaberne bag onlineforhandleren Getmore er blevet erklæret konkurs.

Skifteretten i Odense udstedte i sidste uge et konkursdekret mod selskabet Monet Aps efter begæring fra Skat.

Monet Aps er ifølge ComONs søsteravis CRN en del af det selskabsnetværk, som benyttes til indkøb af varer i onlineforhandleren Getmore. For godt to uger siden var Getmore mål for en skatterazzia, som betød beslaglæggelse af forhandlerens varer og spærring af selskabets bankkonto.

Efterfølgende er Getmores butik i realiteten lukket, og det er ikke muligt at købe varer. Men både hjemmesiden getmore.dk og selskabet bag forhandleren, Getmore Aps, er stadig i drift.

Hos Kammeradvokaten, der repræsenterer Skat i sagen, ønsker kurator Boris Frederiksen ikke at kommentere forbindelsen mellem Getmore og det konkursramte Monet Aps.

»Skat er blevet opmærksom på, at Monet Aps har været leverandør til et dansk selskab, og at relationen mellem selskaberne ligner mønsteret fra det gamle Getmore-selskab,« siger Boris Frederiksen med henvisning til den sag om momssvindel for 43 millioner kroner, som allerede kører mod de tidligere ejere af Getmore og onlineforhandleren Multimedia World.

Han ønsker ikke at kommentere, om der er en konkursbegæring på vej mod Getmore.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager

FlexDanmark

FlexDanmark Direktør

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren IT-projektleder til strategisk vigtig opgave
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere