Telia rykker gratis taletid tættere på

Samme dag som Bibob går i luften lancerer Telia gratis »familie-telefoni«.

Det meste mobilsnak i en familie foregår internt mellem familie-medlemmerne. Derfor kan en dansk kernefamilie af den gennemsnitlige slags spare store beløb på telefonregnigen - når blot samtlige medlemmer af familien tegner abonnement hos Telia.

Sådan lyder det seneste tilbud fra Telia, der har valgt at lancere gratistilbuddet samme dag som Bibob går i luften.

»Vi vil udfordre det danske mobilmarked ved som de første at tilbyde en skræddersyet løsning til familien som helhed. Vores erfaringer fra Norge viser, at rigtig mange familier sætter pris på netop denne service. Det har rykket markedet markant, så gratis familiesamtaler nu er standard for nordmændene,« siger den danske Telia-boss Jesper Brøckner.

Tilbuddet går ud på, at man kan tilmelde op til seks numre - naturligvis Telia-numre - til en familiepulje, som derefter kan snakke mobilsnak med hinanden for nul kroner i minuttet.

Adspurgt om hvor tætte blodets bånd skal være mellem de tilmeldte, svarer Teliadirektøren, at selskabet ikke har tænkt at bruge særligt mange ressourcer på at tjekke, om medlemmerne af en tilmeldt gruppe nu også virker som en dansk kernefamile. Papfædre, halvonkler og klidmostre kan fint hentes ind under gratisparaplyen - ligesom tilsyneladende hvem som helst, som man i øvrigt kan finde på at angive som sin familie - uden at Telia hæver øjenbrynene.

Den mistede minut-betaling håber Telia at tjene hjem igen på flere andre måder - ikke mindst øgede abonnements-indtægter.

»Erfaringerne fra vores norske datterselskab Netcom viser, at det kan blive en god forretning. Vi bruger normalt mange penge på at få fat i nye kunder, så der sparer vi noget. Vi ved også fra de norske erfaringer, at vi med det her vil kunne holde på kunderne i længere tid. Mange smutter jo straks efter bindingsperioden på seks måneder er overstået. Hvis vi kunne få hele vore kundebase til at blive en måned længere, ville der være meget store beløb på spil,« siger Jesper Brøckner.

Telia Fri Familie kan ifølge selskabets undersøgelser gøre mere end halvdelen af familiens mobilsamtaler gratis.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere