De unges telekæde konkurs efter blot ti måneder

Ungdommens smarte og hippe telekæde, WalkTalk, har haft sin sidste åbningsdag. Kæden med butikker i landets fem største byer er gået konkurs efter, leverandørerne ikke ville være med længere. Nu kæmper en af stifterne for at redde netbutikken.

I juni 2003 slog en spritny telekæde dørene op i landets fem største byer. Med placeringer centralt i København, Århus, Aalborg, Odense og Esbjerg var det planen, at WalkTalk skulle indfange teenagerne og sælge dem ungdomsrelaterede produkter inden for mobiltelefoni- og underholdholdning.

Men efter blot ti måneder på markedet er det nu slut for WalkTalk. I sidste uge trak skifteretten i Odense stikket ud efter, der ikke var flere penge i kassen hos det unge selskab.

WalkTalks salgsdirektør Bengt Burkal føler sig svigtet af leverandørerne, som vendte den nye kæde ryggen så snart problemerne opstod.

»I starten gik det rigtigt godt, men i eftersommeren begyndte salget at svigte. Da vi så fik en smule medgang igen sidst på året, svigtede leverandørerne os,« forklarer Bengt Burkal til IT-avisen ComON.

Derfor fortsatte udgifterne med at ligge et væsentligt stykke over indtægterne, og til sidst blev det for meget for WalkTalks kreditorer. Nu ligger skæbnen hos advokaterne i konkursboet. I Odense pønser Bengt Burkal dog på at drive netbutikken på walktalk.dk videre uden sin hidtidige partner den tidligere Unitalk-direktør Leon Bruun Jensen.

»Det er min plan at købe butikken ud af konkursboet og fortsætte driften,« forklarer han og bebuder at de danske teenagere ikke har købt deres sidste mobiltelefon af ham:

»Jeg skal nok komme igen!« forsikrer Bengt Burkal.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere