Danskerne klikker ivrigt efter fugleinfluenza

Danskerne valgte at klikke sig ind på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, da fugleinfluenzaen brød ud i Danmark i sidste uge. Det viser nye tal, som ComON kan præsentere.

Danskere klikkede ind på Sundhedsstyrelsens hjemmeside sst.dk, da fugleinfluenzaen brød ud i Danmark. Det viser friske tal, som ComON kan offentliggøre.

Normalt er der mellem 30.000 og ned til under 10.000 sidevisninger om dagen på sst.dk. Det tal blev væsentligt forøget, da fugleinfluenzaen blev opdaget i Danmark onsdag den 15. marts. Her blev der registreret op mod 40.000 sidehenvisninger på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

»Vi har en nødhjemmeside, som kun består af tekst, som vi kan lægge på, hvis der skulle ske noget, hvor danskere i tusindsvis klikker på hjemmesiden. Men disse besøgstal fra fugleinfluenzaen kommer slet ikke i nærheden af at kunne få siden til at bryde sammen,« siger Roy Verdiani, webmaster på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, til ComON.

På ComONs opfordring har Sundhedsstyrelsen også set på tallene for, hvor efterspurgt artiklerne om fugleinfluenza var den 15. marts.

Inden der blev opdaget fugleinfluenza i Danmark blev Sundhedsstyrelsens artikler om fugleinfluenza vist cirka 200 gange om dagen. Den 15. marts blev der åbnet op mod 5.000 gange.

Sider med fugleinfluenza har haft meget travlt. Dengang vi lanceret den menu, hvor man kan se hvor lang ventetid der er på operationer.
Hvordan kan man beskytte sig som mennesker. Det er det, der har interesse.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere