iPad er allerede udsolgt i USA

Allerede inden lanceringen er Apple iPad tilsyneladende udsolgt i USA.

Den 3. april bliver Apple iPad officielt lanceret i USA. I de sidste to uger har online-butikken Apple Store taget imod forhåndsbestillinger – og nu ser det ud til, at der er kommet så mange bestillinger, at den første sending allerede er udsolgt. Apple har nu ændret leveringsdatoen for iPad i sin online-butik til den 12. april i USA – ni dage efter lanceringen. Det tyder på, at firmaet ikke kan følge med efterspørgslen.

Det anslås at Apple har modtaget mere end 250.000 bestillinger på iPad. Hvis man bestiller online, kan man enten afhente sin iPad i en af Apples butikker eller få den sendt med posten. Men det ser altså ud til, at man kommer til at vente.

Der spekuleres allerede på, at iPad kommer til at sælge bedre end iPhone. Efter lanceringen af den populære mobiltelefon i 2007 gik der 74 dage, inden Apple havde solgt en million eksemplarer. Den store interesse for iPad tyder på, at den første million eksemplarer kan blive solgt langt hurtigere.

I USA koster iPad fra 499 til 829 dollar, den store 3G-model kommer først sidst i april, og her til lands må vi vente et stykke tid endnu.

Ifølge ubekræftede rygter har Apple også problemer med sine leverandører i Taiwan, og det kan betyde at iPad bliver forsinket. En række af de kommende tilbehørsprodukter til iPad ser også ud til at være forsinkede.

Det gælder blandt andet en tastatur docking-station og et iPad Camera Connection Kit, der først kommer i slutningen af april.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere