EMI satser på musik til mobiltelefonen

Pladeselskabet EMI Music har frigivet 2.000 musiknumre til distribution som ringetoner til mobiltelefonen.

Den gode gamle optaget-tone er snart en saga blot. Fremover kan man få Robbie Williams eller Kylie Minogue i røret, mens man venter på, at mobiltelefon-brugeren skal blive færdig med sin samtale. Det kaldes en »ringback-tune« og er et af de nye produkter, som pladeselskabet EMI Music spår en gylden fremtid.

EMI Music har netop frigivet - eller »clearet«, som det hedder i fagsprog - en stor del af sine danske og internationale musik-titler til mobil brug. Både som almindelige ringetoner, ringback-tunes og streamet lyd til mobiltelefonen.

Mobil musik er et nyt forretnings-område for pladeselskabet - men EMI har store forventninger til den nye musikkanal. Det fortæller Jesper Dahlgaard, som er ansvarlig for EMI Music's new-media-aktiviteteter i Danmark.

»Vi har stor tiltro til, at det bliver en stor forretning. Lige nu er der ikke den store penetration af mobile håndsæt, som understøtter formatet, men jeg tror at det tager rigtig fart, når vi kommer hen på den anden side af nytår,« siger Jesper Dahlgaard til ComON.

Han fortæller at EMI Music har clearet mellem 1.500 og 2.000 musiknumre til brug på mobiltelefoner. Snart følger muligheden for at downloade og streame musik-videoer til 3G-mobiltelefoner.

»De nævnte produkter og vores stærke involvering i forskellige lovlige digitale download-tjenester afspejler EMI's innovative tilgang til nye afsætnings-kanaler og distributions-former, som ikke længere er begrænset af den fysiske cd,« siger Jesper Dahlgaard.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere