De 100 bedste hjemmesider

Den tilbagevendende kåring af nettets 100 bedste tjenester og hjemmesider, Webware 100, har fundet årets vindere. Se de bedste hjemmesider og tjenester her.

Det anerkendt magasin Cnet kårer hvert år de bedste webbaserede tjenester under navnet Webware 100. I de seneste måneder har brugerne indgivet deres stemmer, og nu er vinderne fundet.

10 vindere i 10 kategorier.

Og selv om kåringen bestemt ikke er den universielle sandhed, så fungerer Webware 100 normalt som et godt pejlemærke for de webtjenester, det er værd at holde øje med.

I kategorien "Kommunikation" har læserne for eksempel været begejstret for DimDim, der kan bruges til at lave konference-samtaler.
Også Digsby har fået meget omtale for programmets evne til at smelte ting som Facebook, Twitter og email sammen. Lignende funktionaliteter finder man i Pidgin.

I kategorien "Infrastruktur" bør man ifølge læserne holde øje med DropBox, Mozy og Drop.io.

I kategorien "produktivitet" er det kendte spillere som, Google Docs, Google Calendar, LogMyIn, Zoho og Remember The Milk, der vinder hæder. Der var dog også plads til en mindre kendt udbyder som Quickbase, der laver webbaserede databaser.

Du finder den komplette liste over alle vinderne i de 11 kategorier her.

Ud over de 10 hovedkategorier så har Cnets journalister også udvalgt deres egne personlige favoritter. Det er for eksempel "huske"-værktøjet Evernote, det webbaserede redigeringsværktøj Aviary og Amazons cloudbaserede
tjenester.

Journalisterne har også kastet en stemme efter henholdsvis den kritiserede søgemaskine Cuil og Apples MobileMe. Det er dog ikke nogen hædersbevisning. De to tjenester bliver nemlig kåret som årets mest kiksede lanceringer, fordi de blev sat i søen med en mængde tekniske problemer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere