Holland: Tab dig med Big Brother

Firmaet bag "Big Brother" har startet et nyt show, "Big Diet", hvor deltagerne skal konkurrere om at tabe flest kilo. Vinderen belønnes med sin tabte vægt i guld.

Det hollandske produktionsselskab Endemol, der står bag det enormt populære tv-show "Big Brother", startede lørdag et nyt show, hvor 12 overvægtige personer konkurrerer om at vinde deres vægttab i guld. Seks mænd og seks kvinder spærres inde i et slot ved byen Houtem i nærheden af Maastricht i 13 uger.


Deltagerne i "Big Diet" skal konkurrere om, hvem der kan tabe sig mest, mens 37 kameraer følger hvert eneste skridt. Et sammendrag sendes hver dag på hollandsk tv. Tv-holdet har hyret en stjernekok, som tilbereder kalorielet mad, og deltagerne skal gennemføre gymnastik tre gange om dagen.


Efter de fire første uger bliver én person smidt ud af showet hver uge, indtil der kun er fire tilbage. Den ugentlige taber er den person, som har tabt sig mindst i den sidste uge - mænd og kvinder er adskilt i to hold.


Efter de 13 uger skal publikum stemme om, hvem der har gjort sig de største anstrengelser for at tabe sig, og vinderen belønnes med sin tabte vægt i guld, op til 406.300 dollar.


Endemol fortæller at deltagerne undervejs bliver fristet med forskellige lækkerbiskener, f.eks. et køleskab fyldt med deres favoritmad.


Hollandske sundhedsorganisationer har kritiseret tv-programmet og siger, at det udnytter den udbredte og fejlagtige opfattelse af, at det er sundt at være så tynd som en fotomodel, og at deltagerne kan tage skade, hvis de taber sig for hurtigt.


De 12 personer kan også følges live på Internet på nedenstående adresse.


(Kilde: Reuters)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere