En uheldig mand

Da Mahir Cagri en morgen vågnede op, var han pludselig berømt. Hans website slog alle besøgsrekorder og linket til hjemmesiden bredte sig med lynets hast fra pc til pc verden over. Men det var ikke Mahir selv, der havde lavet siden - den var blevet bortført.


Da Mahir for et år siden konstruerede sin hjemmeside, mente han ikke, at han havde lavet noget særligt. Siden indeholdt en række fotos af Mahir, lidt tekst om hans hobbyer samt en kontaktadresse. Hjemmesiden lå i et år uden at nogen fattede synderlig interesse for den - og selv Mahir havde nærmest glemt dens eksistens.


En onsdag i starten af november vågnede Mahir op som en berømt mand. Nogle havde "bortført" hans hjemmeside, ændret i indholdet og startet en e-mail lavine, der i løbet af de næste par dage skulle nå verden rundt. Hjemmesiden var blevet flyttet til en ny adresse, og der var blevet tilføjet et par effektfulde tesktlinier, hvori Mahir tilkendegiver sin store lyst til samkvem med det modsatte køn - samt en direkte invitation til kvinderne om at besøge ham i Tyrkiet. "She can stay my home", som der stod.


Fra hele verden ringede vidtfremmede mennesker og kommenterede hjemmesiden. Nogle roste ham, andre brokkede sig over hans engelsk og enkelte kvinder ville giftes med ham. På blot to dage rundede besøgstallet for Mahir's hjemmeside en halv million og Mahirs ansigt var kendt i den ganske verden.


I dag har Mahir fået stoppet den falske hjemmeside, og der ligger nu en forklaring på hele historien. Men den "originale" falske hjemmeside har fået lov at ligge til ære for de få, der ikke nåede at kigge forbi.


Besøg Mahir på hans hjemmeside.


(Kilde: Børsens Nyhedsmagasin)




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Ciklum ApS
    Offshore software- og systemudvikling.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere