Artikel top billede

Googles koffein gav klumper i kaffen hos OpenDNS

I næsten tre timer var der problemer med at komme på Google.com i dag.

Opdateret: I denne uge proklamerede Google, at nyt indmad, Caffeine, i søgemaskinen ville betyde meget friskere og hurtigere søgeresultater. Men i øjeblikket er resultatet det modsatte for nogle danske brugere.

Flere steder i landet oplever danske brugere ekstremt langsomme svartider. Enkelte brugere har slet ikke været i stand til at besøge Google.com eller andre Google-tjenester som for eksempel Google Reader i over en time.

Flere ComON-læsere melder også om langsomme svartider. Flere af dem kan godt komme ind, men Googles startside opfører sig meget atypisk. Det kan hænge sammen med, at Google netop har udrullet muligheden for at vælge sit eget tapet til startsiden. For nogle brugere er valgmuligheden dog begrænset. Se billledet.
Også herfra ComON-redaktionen er det meget ufrugtbart at besøge Google.com.

Og på Twitter kan man læse flere danske brugere undre sig over fraværet af det ellers alle steds nærværende Google. "Er Google nede," spørger Mikkel_DK. Mens Tveskov er mere kontant: "Det der google virker ikke så godt idag, skifter til bing".

Og via Twitter kan man læse, at problemet ikke kun er isoleret til Danmark. En frustreret nordmand skriver: "Hva skjer med #Google ? Kommer ikke inn.. #GoogleFail". Og i Sydafrika er der også problemer, kan Twitter-brugeren April Spedding fortælle: "Google is dead! ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...".

Google har hele dage afvist, at fejlen skulle ligge hos søgegiganten. Som flere ComON-læsere har påpeget, så skyldes problemet med stor sandsynlighed også OpenDNS.
Den uafhængige DNS-tjeneste er i dag blevet overstrømmet med beskeder fra brugere i hele Europa. Det kan man læse i denne tråd hos OpenDNS. Meget tyder på, at OpenDNS ikke har været klar til at spille sammen med Googles ændringer i forbindelse med Caffeine. Men det lader til, at en rettelser er lavet nu, da Google fungerer normalt i skrivende stund.

Opdateret: kl 14:59




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere