Napster fremmer musiksalg

Flere end halvdelen af de Internet-brugere, som har downloadet musik på Nettet, fortæller i en ny undersøgelse, at de har foretaget et musikkøb efter at have hørt sangen først på Nettet.

Den nye undersøgelse, som Yankelovich Partners har gennemført blandt 17.000 musikfans under 40 år, viser tilsyneladende at Napster og lignende programmer er med til at sætte skub i omsætningen i musikbranchen.


Det er næsten 60 pct., som først hører sangen på Internet og derefter køber CD'en. Af de adspurgte svarede 60 pct., at de ville bruge flere penge på musik, hvis de kunne købe sangen så snart de har hørt den.


Fire ud af fem ønsker at købe sange enkeltvis, og 48 pct. fortæller, at de bruger Nettet til at søge efter musik, som ikke kan høres i radioen.


(Kilde: Nua)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere