Mac OS X 10.1 kan allerede hentes på nettet

Mindst tre forskellige betaversioner af den kommende opgradering til Mac OS X cirkulerer allerede frit på internet.

Apple Computer har problemer med at styre distributionen af sin næste opgradering til Mac OS X. I øjeblikket befinder programmet sig i betatest, og den færdige version ventes først til september, men i nettets chatrum bliver den nye opgradering med kodenavnet "Puma" allerede diskuteret livligt - og rundt omkring på nettet kan man hente kopier af den aktuelle betaversion.


Entusiasmen for den nye version er åbenbart så stor, at mange Mac-brugere er parat til at acceptere download-tider på mange timer for at hente den ufærdige beta - selv med en bredbåndsforbindelse.


Blandt nyhederne i Mac OS X 10.1 er bedre hastighed, DVD-afspilning og optagelse samt forbedringer i den grafiske Aqua-brugerflade. Den nye opgradering skal sælges for omkring 20 dollar, fortæller Apple.


Betaversioner bliver normalt distribueret til et begrænset antal personer, som skal overskrive hemmeligholdelses-aftaler, som forpligter dem til ikke at distribuere programmet. Men alligevel er mindst tre forskellige versioner, eller builds, sluppet ud på nettet; 5D15, 5F7 og 5F24.


Nyhedstjenesten CNET har testet en kopi af Build 5F24 fra nettet. Hastigheden er generelt øget betydeligt i forhold til Mac OS X 10.04. På en langsom Mac brugte operativsystemet kun halv så meget tid på at starte op. Programmer startes nu op til dobbelt så hurtigt.


(Kilde: CNET)




IT-JOB

Netcompany A/S

IT Consultant

ALD Automotive Danmark A/S

Senior Software Engineer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren teamleder til årsopgørelsen

Aller Leisure A/S

Erfaren .NET-udvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere