SOL får ny administrerende direktør

SOL’s danske afdeling har ansat en ny administrerende direktør. Lars Folkmann, der er hentet fra Coca Cola, afløser nordmanden Peer Olav Østli den 1. august.

Norden største portal, SOL, har ansat Coca Colas tidligere salgs- og marketingsdirektør som ny administrerende dirtektør for den danske afdeling. Han afløser den 36-årige nordmand Peer Olav Østli, der har ledet den danske afdeling siden starten i 1997.


Lars Folkmann, der er 36 år, har været hos Coca Cola siden 1991, og har ifølge pressemeddelelsen haft en række ledende stillinger i firmaet. Blandt andet har han været Country Manager for The Coca Cola Company i Danmark. Senest har han fungeret som salgs- og marketingsdirektør.


”SOL er den mest spændende virksomhed i denne branche forstået således, at den har formået kombinationen af den aggressive vækst, som er nødvendig for at få succes på Interenettet, og har samtidig haft fokus på at generere indtjening med en disciplineret ledelse kendt fra de traditionelle industrier”, udtaler Lars Folkman i pressemeddelelsen.


Peer Olav Østli overtager i fremtiden ansvaret for SOL koncernens produktudvikling som Executive Vice President i SOL koncernen.


Læs også:

  • SOL går på børsen



  • Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Alfapeople Nordic A/S
    Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere