Fullrate er landsdækkende

Fullrate er nu oppe på så bred dækning, at selskabet i en nylig pressemeddelser hævder at dække hele landet med sit tilbud om bredbånd til lavpris.

Især i de tyndtbefolkede områder, hvor Telenor og TDC indtil nu har haft de facto monopol, ikke mindst når det gælder hjemmearbejdspladser, er Fullrate i gang med at insivere konkurrencen, siger selskabet selv.

"Med udbygningen dækker vi samlet set over 1.000 centraler og ca. 2,3 millioner husstande. Det er vores forventning at fortsætte udbygningen, således at vi når ud til alle egne af Danmark i løbet af 2008," siger direktør Stig Myken.

Fullrate er den tredjestørste udbyder af ADSL-bredbånd i Danmark. Selskabet oplyser, at man omsatte for 91 mio. kroner ii 2007 og havde et overskud på 1,5 mio. kr. Kundeantallet var ved udgangen af 2007 på 38.000, og har nu passeret 50.000.

Fullrates mål for 2008 er at fordoble omsætningen og nå 70.000 kunder med omkring 100 medarbejdere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere