Artikel top billede

Steve skaber jobs

I det sidste år er antallet af ansatte hos Apple vokset med 12.000.

Apple-chef Steve Jobs kan ikke blot fremvise det ene rekordregnskab efter det andet – han har også skabt tusindvis af nye arbejdspladser. Alene i det sidste år er antallet af Apple-ansatte vokset med 12.000. Det viser en meddelelse fra selskabet til det amerikanske børstilsyn.

I september 2009 havde Apple 34.300 ansatte, og det er vokset til 46.600 i september 2010 – en stigning på mere end 30 procent.

Denne vækst er sket i samme periode, hvor Apple har lanceret sin tavlecomputer iPad og telefonen iPhone 4.

Nu skal man ikke tro, at alle de nye medarbejdere sidder og arbejder med produktudvikling hos Apple. Faktisk arbejder de fleste af dem i Apples butikker rundt om i verden.

Antallet af ansatte i divisionen Apple Retail Stores er steget med 10.000 til 26.500 i løbet af et år. I samme periode er antallet af fysiske butikker øget fra 273 til 317. Lidt hovedregning viser altså, at antallet af medarbejdere per butik er noget højere end for et år siden.

Så noget tyder, at de butiksansatte hos Apple har fået rigtig travlt efter lanceringen af iPad og iPhone 4.

Apple fortæller også, at der er investeret 600 millioner dollar i udbygningen af de fysiske butikker. I det kommende år skal der åbnes 40-50 nye Apple Stores.

Så alt tyder på, at Steve også i 2011 kommer til at skabe mange nye jobs.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere