MP3-afspiller til mobiltelefonen

Ericsson har lanceret sin første mobiltelefon med indbygget MP3-afspiller i Danmark.

Den nye MP3-afspiller klikkes på bunden af mobiltelefonen. Herefter kan man via telefonens display styre musikvalg og lyd. Musikken kommer ud gennem et sæt øretelefoner. Hvis mobiltelefonen modtager et opkald, mens musikken løber, skrues lyden automatisk ned - og drejes op igen, når samtalen er slut.


Den digitale musikenhed sælges med en MMC-adapter, som bruges til at overføre musikfiler via kabel fra pc'en til hukommelsen i afspilleren. Den indbyggede hukommelseschip kan indeholde 32 MB eller omkring 30 minutter musik.


Pakken indeholder også software som konverterer lydfiler til MP3-format. MP3-afspilleren passer til Ericssons 3-volt mobiltelefoner, dvs. R320, T28 og de nye A2618 og R310. Prisen for afspilleren er omkring 1.500 kr.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere