Annoncehajer fortsætter for fuld kraft

Selvom direktøren forleden fik en dom på to et halvt års fængsel, er der fortsat masser af liv i annoncehaj-firmaet Dansk Tele Support.

Dagen efter direktørens dom for bedrageri var der stadig liv i Dansk Tele Support samt selskabet I-Telefonbogen, der har samme adresse og bruger samme salgsmetoder. Det skriver Erhvervsbladet i dag.

Håndværksrådet modtog onsdag fire henvendelser fra medlemmer, der var blevet ringet op af annoncehajer fra I-Telefonbogen og to henvendelser fra medlemmer, der var blevet ringet op af hajer fra Dansk Tele Support.

Direktør Lasse Schou fra Dansk Tele Support blev ellers frakendt retten til at drive virksomhed samt sendt to og et halvt år i fængsel, da han i tirsdag blev dømt for bedrageri.

»Vi havde håbet på, at de kunne holde sig i skindet efter en så hård dom, men det er desværre ikke tilfældet,« siger jurist Jeppe Rosenmejer fra Håndværksrådet til Erhvervsbladet.

I-Telefonbogen er et nyere selskab stiftet 1.juni i år på en adresse tilhørende bestyrelsesformanden i Dansk Tele Support og med ledelse af økonomichefen i Dansk Tele Support. Senere fik I-Telefonbogen samme adresse som Dansk Tele Support og søsterselskabet IT-Telefonbogen, nemlig Vesterbrogade 149 i København.

»Det er tydeligt for os, at organisationen bag Dansk Tele Support kører videre for fuldt tryk. Det er de samme medarbejdere og den samme ledelse, men på nuværende tidspunkt kan vi ikke se, hvilken rolle Lasse Schou har i alt det her,« siger Jeppe Rosenmeier til Erhvervsbladet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere