Netbutik styrer mod nyt rekordoverskud

Internetbutikken BilligVVS.dk har haft overskud i alle årene siden starten i 2003. Og trods krise i byggebranchen styrer man mod et nyt rekordoverskud i år.

Det er ikke alle iværksætterfirmaer på internettet, der skal investere millioner, før det første overskud begynder at materialisere sig.

Det kan en tilfreds Jesper Bunde-Pedersen notere sig. Han er ejer og direktør for BilligVVS.dk - en internetbutik, der er godt på vej til at notere sig for en uafbrudt række af overskud, siden sitet blev søsat for otte år siden.

BilligVVS gav overskud efter skat på pæne et-ciferede millionbeløb i alle årene - oven i købet med støt stigende tal. Sidste år blev overskuddet efter skat på 7,6 millioner kroner. Og selvom krisen kradser i byggebranchen har BillgVVS.dk lagt an til at præstere et nyt stort overskud i 2008.
Firmast har ifølge dagens Børsen klaret første halvår af 2008 med et overskud på fem millioner kroner - en stigning på 18 procent sammenlignet med samme periode i fjord.

Sidste år brugte det digitale VVS-firma en del ressourcer på at strømline forretningen, og ejeren fik sig en professionel bestyrelse med profiler som Mogens Sejer Iversen og Martin Thorborg.

BilligVVS er baseret i Århus og har ifølge det seneste årsregnskab 13 medarbejdere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere