DK Hostmaster har lukket Freepaq.dk

Freepaq.dk, der gratis hoster hjemmesider, er blevet lukket af DK Hostmaster i forbindelse med mandagens store oprydning. Samtidig er brugernes mail-adresser ikke tilgængelige.

"Der var tvivl om hvorvidt, vi havde betalt regningen. Vi er absolut sikre på, at vi har betalt, og faxede beviset til DK Hostmaster, men de mente ikke at have modtaget pengene, og så lukkede de os."

Så klar og enkel er forklaringen fra Freepaqs Thomas Gravgaard overfor ComOn. Han er en af partnerne i selskabet Infopaq, der står bag den gratis hosting-service.

Siden mandag har Freedaq.dk ikke været tilgængelig på internettet. Og ved samme lejlighed blev der lukket for mailen hos alle de brugere, som er tilsluttet hos Freepaq.

Dermed har Freepaq, som 26.000 andre domæne-ejere, mærket den hårde hånd fra DK Hostmaster. Hvis pengene ikke er betalt til tiden, er siden ikke længere tilgængelig.

Efterfølgende har Freepaq dog fået DK-Hostmasters godkendelse af at beløbet er betalt, men endnu er siden ikke kommet op at køre.

"Vi har fået at vide, at de vil rette fejlen, men vi har overhovedet ikke hørt noget om, hvornår det bliver," fortæller Thomas Gravgaard.

Han vurderer, at DK-Hostmaster er overbebyrdet med arbejde, fordi folk kimer dem ned og vil have åbnet domænerne igen. Derfor har DK-Hostmaster ifølge Freepaq også konsekvent sat telefonsvarerne til.

Ifølge Freepaq er medlemmernes mail-problemer nu blevet rettet, så adresserne skulle virke igen. Desuden skulle brugernes personlige hjemmesider være tilgængelige, hvis man blot har betalt de 75 kroner, som det koster om året at eje domænet.

Ifølge brugere, som ComOn har talt med, eksisterer e-mail-problemerne dog stadig torsdag formiddag.

Freepaq tilbyder at hoste en hjemmeside for et engangsbeløb på 250 kroner. For at få den gratis hosting, skal man dog havde en "bar" liggende i toppen af siden, hvor der blandt andet vises nyheder fra Infopaqs netavis.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere