Ny dansk Internet-musikboks

Et dansk firma har udviklet en digital musik- og kommunikationsboks med Internet-forbindelse, der skal sælges til restauranter og fitnesscentre.

Napster-sagen har sat fokus på den ulovlige distribution af musik over Nettet, men et dansk firma vil nu bevise, at Internet også kan bruges til lovlig musiksalg. Amuseic har udviklet en færdig boksløsning, en slags digital jukeboks, der giver adgang til musik fra Nettet. Boksen skal sælges til restauranter, fitnesscentre, cafeer og barer.


Den såkaldte "Online Music & Information Box" (MIB) er en Intel Pentium II baseret pc med en 15" trykfølsom LCD skærm, som hænges på væggen. Boksen er tilsluttet Internet gennem en ADSL-forbindelse. Foruden musik giver boksen også adgang til nyheder og fungerer som city-guide, fortæller Amuseic.


Gæster i restauranter og cafeer kan også anvende MIB'en til bestille en taxi og sende e-mail - inklusive et billede, som kan tages med det indbyggede web-kamera. Et samarbejde med de større mobilselskaber betyder at kunden kan betale for boksens tjenester med sin mobiltelefon.


Amuseic fortæller at man har indgået aftaler med pladeselskaberne om rettighederne til musikken. Brugeren betaler et mindre beløb for hvert musiknummer. Musikken er krypteret og øremærket med et regelsæt og en pris. Foruden betaling per mobiltelefon kan gæsten også anvende mønter og Dankort.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere