Dansk spil til tops i AppStore

Danske Javira har været medudviklere på rost spil, der nu får fornem placering i iTunes.

Med 75.000 programmer i Apples mobile butik, så kan det være svært for den enkelte udvikler at få ørenlyd.

Men danske Javira har alligevel fået mulighed for at stikke næsen lidt frem. Det danske firma har sammen med amerikanske Binary Hammer udviklet spillet Polyhedra, der langsomt er kravlet til tops i AppStore. Betalingsspillet er nu havnet på featured-listen på den amerikanske udgave af AppStore.

Den fornemme plads hos Apple skyldes ikke mindst mange positive anmeldelser i øjeblikket. I en anmeldelse hos GameFAQ har spillet fået en såkaldt Silver Award og disse ord med på vejen. Hos anmelderen ved AppGirl er karakteren helt i top: 10/10.

Selv om Javira nu kan juble over indtægter fra spillet, så har firmaet også søsat en gratisudgave af spillet, som snart vil snige sig gennem Apples nåleøje og godkendelsproces.

Hos Javira har omtalen givet udviklerne blod på tanden. To nye programmer skulle være undervejs, og deres udvikling kan følges på Facebook. Se uddrag fra Polyhedra i denne YouTube-video.
 

Direkte link til iTunes.

Der findes selvfølgelig mange andre danskudviklede spil og programmer i iTunes. Bland andre Deep Green fra Cocoastuff og en håndfuld fra danske Mochasoft.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere