Komplett runder to milliarder

Komplett, der startede en dansk onlinebutik i december, kom ud af 2006 med et overskud før skat på 86 millioner danske kroner ud af en omsætning på to milliarder.

Den svensk/danske afdeling af Komplett voksede med 68 procent i fjerde kvartal, hvor selskabet lancerede den danske onlinebutik. Komplett, der er børsnoteret i Norge, markerer sig med et overskud før skat i fjerde kvartal på 30 millioner danske kroner, som den absolut stærkeste onlinespiller i Norden.

Omsætningen blev på to milliarder kroner, hvilket er en vækst på 14 procent i forhold til 2005. 34 procent af salget ligger nu udenfor Norges grænser.

Omsætningen i Sverige/Danmark var på 140 millioner kroner i fjerde kvartal.

Koncerndirektør Eric Sandtrø fremhævede ved præsentationen af regnskabet netop væksten i Sverige, som han blandt andet tilskriver en øget markedsføring.

»Vi kommer til at satse mere på markedsføring fremover. Vi kan se på den svenske forretning at vi har haft en stor omsætningsvækst uden at det er gået ud over marginerne,« fremførte han.

Komplett fungerer også som distributør under navnet Norek -primært i Norge. I fjerde kvartal kom salget op på 175 millioner kroner, hvilket svarer til 28 procent af Kompletts samlede omsætning på 625 millioner kroner i fjerde kvartal.

Komplett er nu tilstede i 10 europæiske lande. Med åbningen i Danmark og senest Frankrig holder selskabet nu lidt igen med ekspansionen.

»Vi vil koncentrere os om at udbygge de markeder, vi er på nu,« lyder det fra koncerndirektør Sandtrø.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere