CNNs arkiv bliver digitaliseret

Den globale nyhedskanal CNN arbejder på at digitalisere hele sit videoarkiv. Internet-brugere får adgang til arkivet - mod betaling.

I april 1999 kunne CNN meddele, at firmaet havde tegnet kontrakt med IBM og Sony om installering og drift af et komplet mediehåndteringssystem. CNN ligger inde med 21 års videomateriale - hvoraf meget er blevet "klippet ud" og aldrig vist på tv. Hele denne samling skal digitaliseres og gøres tilgængelig i et elektronisk system.


CNN betaler 20 millioner dollar for systemet, og projektet har en forventet løbetid på fem til syv år. I denne uge kunne IBM og Sony så meddele, at projektets første fase netop er afsluttet.


Indtil videre er det elektroniske arkiv kun til intern brug, men det er hensigten, at systemet skal udvides med en Internet-komponent. Hele arkivet skal gøres tilgængeligt i et pay-per-view system, hvor Internet-brugere f.eks. kan betale for at hente historiske videoklip.


Det færdige videoarkiv omfatter mere end 120.000 timers videoklip. IBM skal levere database, middleware og systemer til medieadministration, mens Sony leverer forskellige serviceydelser og Sony Petasite digitalbånd, som anvendes til lagring af videosamlingen.


(Kilde: IDG News Service)




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Also A/S
    Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere