Nokia udsender forbedret WAP toolkit

Nokia har udsendt en ny version af sit WAP toolkit, der gør det muligt for pc-brugere at udvikle og teste WAP 1.1 og 1.2 applikationer.

Nokias WAP toolkit gør det muligt at skabe WAP sider uden at være i besiddelse af en WAP telefon. Pakken indeholder et program, der simulerer WAP 1.1 programmer på Nokias 7110 WAP telefon. Ligeledes har Nokia inkluderet en emulator, der simulerer den mere avancerede WAP version 1.2.


Foruden emulatorerne indeholder pakken teksteditorer til WML (Wireless Markup Language) og SMLScript, en begrænset version af Nokias WAP server og et værktøj, der kan konvertere GIF og Jpeg billedfiler til det specielle WBMP-format.


Nokias WAP toolkit er gratis og kan hentes fra Nokias hjemmeside.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere