Politiske hjemmesider uoverskuelige

Mange vælgere opfatter de politiske partiers hjemmesider som rodede og uoverskuelige. Det viser en ny undersøgelse fra analysebureauet Userneeds.

Ifølge en ny undersøgelse fra analysebureauet Userneeds mener mange vælgere, at de politiske partiers vil for meget med deres hjemmesider, og at resultatet ofte er rodet og uoverskueligt. Det skriver Jyllands Posten.

Undersøgelsen, der er foretaget blandt mere end 1000 danskere, viser, at mange allerede bliver forvirrede, når de kommer ind på hjemmesidernes forside, fordi der ikke er en klar og synlig struktur, der kan guide brugerne videre til den information, de søger.

I forbindelse med kommunalvalget er det desuden vigtigt, at lokalstoffet prioriteres på hjemmesiderne, fordi de overordnede landspolitiske tanker kan virke fjerne og uvedkommende, men dette krav formår kun de færreste partier at leve op til.

Og en ting er, at det er meget småt med lokalpolitisk stof på partiernes hjemmesider. Mange brugere efterspørger også, at politikerne er bliver bedre til at svare på mails, at de skriver personlige indlæg om deres holdning til konkrete politiske emner, og at de gør sig synlige ved at chatte og blogge på hjemmesiderne.

Især Socialdemokraternes og De Radikales hjemmesider kritiseres i undersøgelsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere