14.000 besøgte TechMessen 2003

Med et besøg på 14.413 fagfolk fordelt over de fire messedage fik TechMessen 2003 en - ifølge eget udsagn - lovende debut i Messecenter Herning.

Med et besøg på 14.413 fagfolk fordelt over de fire messedage fik TechMessen 2003 en - ifølge eget udsagn - lovende debut i Messecenter Herning. Messen, som sluttede i sidste uge, havde deltagelse af 476 udstillere med speciale inden for automatik, elektronik og industriel IT.

»TechMessen er udsprunget af den hæderkronede HI Messe, der har 40 år på bagen. Den »gamle« HI Industri var i år efter ønske fra brancheforeninger og udstillere opdelt i to separate og ekstra målrettede messer. Derfor var spændingen forud for de to messer virkelig stor hos alle involverede parter. I en tid med nedgang i besøgstallet til mange fagmesser i ind- og udland, er vi glade for, at vi kom godt og helskindet igennem,« siger direktør Georg Sørensen, Messecenter Herning.

»Den seneste industrimesse i 2001 havde 48.700 besøgende. HI IndustriMessen og TechMessen har tilsammen haft besøg af 37.416 fagfolk. Begge messer er i år afkortet med en dag i forhold til 2001, hvor der lørdag var 8840 besøgende. Det betyder, at vi på de to nye messer kun har haft et beskedent fald i besøgstallet på 2400 i forhold til messen i 2001. Det er meget tilfredsstillende og helt i tråd med vores forventninger,« fortsætter han.

»Nu skal vi i gang med en ekstra grundig evaluering af både HI IndustriMessen og TechMessen. Det sker i en tæt dialog med vores faglige samarbejdspartnere. Der er behov for justeringer og tilpasninger på begge messer. Når vi får dem på plads, er jeg overbevist om, at hver af de to nye messer rummer yderligere udviklingsmuligheder,« siger Georg Sørensen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere