It-firma ny sponsor for Team Saxo Bank

Global it-virksomhed hjælper Bjarne Riis. Men ny hovedsponsor jagtes stadig.

Kæden hoppede af IT Factory lige før Bjarne Riis skulle til at nyde godt af det givtige sponsorat med it-firmaet i 2009. Men IT Factory faldt sammen under firmaets dopede regnskaber.
Alligevel tør ørnen fra Herning alligevel godt prøve kræfter med en sponsor fra samme branche.

Team Saxo Bank kan i dag fortælle, at it-virksomheden SunGard har sagt ja til at sponsorere cykelholdet. Det skriver Sporten.dk.
Der er godt nok ikke tale om en ny hovedsponsor, som holdet har brug for med Saxo Banks retræte i sidste uge. SunGard har indtil videre kun forpligtet sig til et sponsorat på ét år – og der er tale om et mindre sponsorat, som ligger niveauet under en medsponsor.

Riis og resten af ledelsen leder stadig efter en egentlig hovedsponsor eller en medsponsor. Men ledelsen ser lysere på fremtiden nu.

"Det ville være at foregribe tingene at kommentere på, om samarbejdet kan udvikle sig til et større sponsorat. Men du kan kalde det næste år for en slags prøveperiode på den mulighed," siger direktør i Riis Cycling Trey Greenwood til Sporten.dk.

SunGard er placeret i bunden af den såkaldte Forbes500-liste, men er således blandt de største i USA. SunGard laver it-løsninger og leverer infrastruktur. Ifølge firmaets egne oplysninger betjener det i dag 25.000 kunder i over 70 lande. SunGard har selv 20.000 ansatte.
Firmaet har også danske kunder. Modsat IT Factory er SunGard generelt ikke tilbageholdende med at fortælle om firmaets kunder. De findes primært i finansielle sektorer, blandt universiteter og hos kunder i det offentlige

Saxo Banks sponsorat udløber ved årets udgang.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere