Ny antivirus-løsning fra Trend Micro

Trend Micro har lanceret en ny integreret antivirusløsning, som giver virksomheder nye muligheder for at administrere brugen af Internet. InterScan WebManager beskytter mod virus og ondsindet kode fra Internet samtidig med at produktet via regelbaserede værktøjer gør det muligt at optimere båndbredden i virksomhedens Internetadgang.


Med InterScan WebManager kan virksomheden udskyde transport til og fra Internet af datatunge filer til tidspunkter, hvor der typisk er rigelig båndbredde. InterScan WebManager giver også virksomheder mulighed for at kontrollere
brugen af Internet internt i virksomheden.


Data-tunge filer, som downloades fra Internet, kræver meget båndbredde og vil ofte resultere i, at al anden Internettrafik til og fra virksomhedenstoppes.


Det nye musikformat MP3 er et eksempel på et filformat, som kræver meget båndbredde, når det downloades. For at begrænse at medarbejdere i arbejdstiden downloader ikke-firmarelaterede data-tunge filer som MP3, kan
netværksadministratoren indsætte URL-filtre, som blokerer for brug og download af specifikke formater og websites på særlige tidspunkter af døgnet.


InterScan WebManager er udviklet til Windows NT 4.0 Server med en Internet Web proxy server (bl.a. Microsoft Proxy Server, Netscape Proxy Server). En evalueringskopi kan downloades fra http://www.antivirus.com. InterScan WebManager 1.0 forhandles i Danmark af
Network Consult og Lorenzen & Dalgaard - TopNordic.




    IT-JOB

    Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

    Underdirektør til gældsområdet

    Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

    Rådgivende it-arkitekter med stærke samarbejdsevner

    Politiets Efterretningstjeneste

    DevOps Softwareudviklere
    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Hewlett-Packard ApS
    Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere