Ingen told på elektroniske varer

Fra den 30. november til den 3. december mødes handelministre fra 134 lande til en konference under den internationale handelsorganisation World Trade Organisation (WTO) i Seattle i USA. Allerede på forhånd regnes det for næsten sikkert, at deltagerne vil beslutte at forlænge forbuddet mod toldafgifter på produkter som digitale bøger, musik og software, der sælges og leveres over Internet, med endnu 18 måneder. Internet har siden maj 1998 været et toldfrit område for sådanne elektroniske varer, og USA ønsker, at forbuddet mod digital told skal gøres permanent. Det er dog mere end tvivlsomt, om dette forslag bliver vedtaget.


Fysiske varer, som bøger, biler og CD'er, der ikke kan leveres over Internet, er dog fortsat toldpligtige. Men USA har også stillet forslag om, at sådanne produkter, der sælges over Nettet, skal undtages fra beskatning. USA forventer dog først med at komme igennem med dette forslag om tre år.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Fiftytwo A/S
    Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere