Udskældte Surftown er Sveriges bedste webbhotel

Sidste år blev Surftown politianmeldt for ulovlig markedsføring. Siden har selskabet lagt stilen om, og nu har et svensk forbrugerblad kåret danskerne til bedste webhotel.

Da Surftown forleden steg til tops i en svensk test af webhoteller, var det en bodfærdig vinder, der modtog kåringen.

Den svenske pendant til forbrugerstyrelsens tidskrift "Tænk", Råd & Rön, har ikke alene udråbt Surftown til det bedste webhotel hinsidan, men også rost selskabets kundebetingelser. Navnlig det sidste er en nyhed i forhold til den kritik, den danske Forbrugerombudsmand har givet Surftown.

Selskabet blev sidste år anklaget for prisfusk og ulovlig markedsføring og meldt til politiet, fordi man konsekvent havde undladt at overholde markedsføringslovens regler om mangelfuld prisinformation. Sagen kostede Surftown en bøde på 50.000 kroner.

Den dom kom til at virke som en øjenåbner, der gav mulighed for selvransagelse, siger Surftown i dag:

»Vi bar os forkert ad, ingen tvivl om det. Men vi indså vores fejl og ændrede vores markedsstrategi radikalt. Det har været et langt sejt træk, men flere og flere tegn viser, at vi er på rette vej,« siger Thomas Folmann, salgs-og marketingdirektør, Surftown.

Han fortæller, at Surfton siden har lagt strategien helt om og målrettet satset på at levere så god kundeservice som muligt.

Råd & Rön har i deres begrundelse for at udnævne Surftown som testvinder fremhævet webhotellets kundevenlige forretningsbetingelser og gennemsigtige prisinformation. Begge dele er resultater af sidste års kraftige revidering af forretningsbetingelserne, hvor Surftown både indhentede hjælp fra en advokat og fra Forbrugerombudsmanden.

I modsætning til tidligere er kunder hos Surftown i dag automatisk fritstillet ved abonnementsudløb og har desuden 30 dages fuld fortrydelsesret. Det er stadig udbredt praksis i branchen at binde kunderne ved fornyelse, selvom det er ulovligt, og det er langt fra alle udbydere, som tilbyder fortrydelsesret, anfører selskabet i en pressemeddelelse.

Det er første gang en udenlandsk udbyder vinder Råd & Röns test. Hele testen kan læses her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere