En milliard spammails udryddet

Det danske firma Spamfighter har siden 2003 fjernet mere end en milliard spammails. Det sparer netbrugerne for i alt 158 års arbejde.

Det danske firma Spamfighter har, siden firmaet blev stiftet i 2003, scannet mere end 1,7 milliarder mails, hvoraf en milliard var spammails. Hvis man antager, at det tager fem sekunder at modtage og slette en spammail, bliver tidsbesparelsen for en milliard slettede spammails på hele 158 år.

»Spam er en pestilens for internetbrugerne, og vi har det godt med, at vi har hjulpet så mange mennesker af med det problem. Da vi i sin tid startede cybernet.dk (forløberen til Jubii, red.), blev vores mailservere misbrugt af spammere, og det kostede os uendeligt mange frustrationer, så vi er også meget glade over at få hævn. En milliard fjernede spammails er trods alt også en sjat,« siger Martin Thorborg, der er medstifter af Spamfighter, i en pressemeddelelse.

Spamfighter fungerer ved, at de 650.000 brugere hver dag rapporterer, hvis de får en spammail. Når flere brugere har rapporteret den samme spammail, bliver den automatisk filtreret fra alle andre brugere, og resultatet er, at mere end 95 procent af alle spammails bliver filtreret fra, før den enkelte bruger når at se dem.

Spamfighter fjerner hver dag to millioner spammails ud af i alt tre millioner testede mails, der bliver modtaget af 650.000 brugere i 199 lande eller regioner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere