Oki øger hastigheden på farve-laser-print med 50 procent

Oki lancerer nu ti nye modeller i næste generation af C7000- og C9000-printerne - de hurtigste printere i deres klasse. Printerne kan printe på mange forskellige papirtyper fra visitkort til banner i en hastighed på op til 30 farve-sider i minuttet.

Da Oki lancerede første udgave af farve-LED-printerne C7000 og C9000 revolutionerede det på det nærmeste farve-printermarkedet. Udskriftshastigheden blev tredoblet i forhold til det, man hidtil havde set på farveprint. Samtidig gjorde Oki det muligt at skrive på en lang række papirformater, som man før havde været nødt til at få printet på trykkeri. Eksempelvis blev virksomhederne i stand til selv at printe alt fra transparenter, visitkort over A3+ papir til 120 cm lange bannere.

Oki's nye farveprintere ændrer igen på standarden med faciliteter, hvor printeren selv finder det papirformat, som man har valgt, og afstemmer udskriften herefter. Desuden er hastigheden øget næsten 50 procent i forhold til den tidligere model. Den nye C9000-serie printer op til 30 sider i minuttet i fuld farve og maksimalt 1200 x 1200dpi samt op til 37 sider i sort/hvid i minuttet.

Print i sort/hvid fra printerne koster ikke mere end print fra en almindelig gennemsnitsprinter. Derfor kan en eneste printer håndtere udskrifter både i farver og sort/hvid for såvel arbejdsgrupper som afdelinger uden ekstra separate printere.

Analysevirksomheden IDC Nordic forudser en tredobling af markedet for farve-laser-printere de næste fem år. Således vurderer IDC, at der vil blive solgt 16.700 enheder i 2006 mod 5.700 i 2001.

Oki forventer sig meget af de nye printere. Inden udgangen af 3. kvartal 2003 skal de nye produkter have indtaget 15 procent af markedet for farvelaser-printere. Et marked hvor Hewlett-Packard, Xerox og Lexmark er de største konkurrenter. Ved udgangen af 1. kvartal 2002 havde Oki 10 procent af markedet.

Oki's ti nye farveprintmodeller kan leveres fra primo oktober og prisen bliver omkring 15.000 kroner eksklusiv moms.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere