Musikpirater shopper flittigt i netbutikker

Pirater bruger fire gange flere penge i de lovlige musikbutikker end andre internet-brugere.

Når pladeselskaberne går i krig mod musikpiraterne på nettet gør de måske sig selv en bjørnetjeneste. Faktisk bruger musikpirater langt flere penge i nettets lovlige musikbutikker end de brugere, som aldrig henter kopimusik på nettet. Det fortæller en rapport fra analysefirmaet Leading Question, skriver Berlingske Tidende.

I gennemsnit bruger musikpirater 60 kroner om måneden på at købe lovlig musik på nettet, mens dem, som ikke henter piratkopieret musik, kun køber for 14 kroner.

»Det er en myte, at de illegale fildelere er hensynsløse pirater, der kun er ude på at bryde loven for at få gratis musik. I virkeligheden er de store musikfans, som er ekstremt villige til bruge betalings-services, hvis de virker tiltalende nok,« siger Paul Bindley, direktør i Leading Question, til The Guardian.

Rapporten er baseret på samtaler med 600 musikforbrugere med internetadgang og mobiltelefon. Den medregner ikke det køb af musik, der sker udenfor nettet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere