Getmore afviser prissnyd

Getmore-direktør Kaiser Raja svarer igen på Prohop-direktør Poul Thyregods anmeldelse til forbrugerombudsmanden og afviser, at onlineforhandlerens pristjek-funktion er vildledende for forbrugerne. Thyregod burde koncentrere sig om sin egen forretning, mener Kaiser Raja.

Der er iskold luft mellem to af de største onlineforhandlere på it-markedet - Getmore og Proshop. Tidligere i dag anmeldte Proshops direktør Poul Thyregod konkurrenten til Forbrugerombudsmanden for brud på god markedsføringsskik. Proshop-direktøren beskylder Getmore for systematisk at vildlede forbrugerne med en særlig pristjek-funktion i Getmores onlineshop, fordi Getmore konsekvent udelader priser fra konkurrenter, som er billigere end Getmore

Getmores direktør Kaiser Raja bekræfter, at forhandleren for nylig har indført den særlige pristjek-funktion, men han afviser, at der skulle være tale om vildledning af forbrugerne.

»Vi har et pristjek, men vi siger inden steder på vores hjemmeside, at vi er de billigste. Oplysningerne i vores pristjek er samlet ind med vores egen søgerobot, som henter de priser, vi kan finde på nettet,« siger Kaiser Raja til CRN. Han afviser samtidig, at priserne i Getmores pristjek stammer fra prissammenligningsportalen edbpriser.dk.

Kaiser Raja understreger, at pristjek-funktionen kun gælder for udvalgte varer, men han kan dog ikke redegøre for, hvilke varer Getmore pristjekker. Getmore-direktøren ønsker heller ikke at kommentere på, hvorfor samtlige prissammenligninger viser, at Getmore har de laveste priser. Han lover at vende tilbage med eksempler, på, at andre forhandlere er billigere end Getmore

Kaiser Raja undrer sig desuden over, hvorfor direktør Poul Thyregod fra konkurrenten Proshop er så interesseret i Getmores aktviteter.

»Poul Thyregod skulle hellere koncentrere sig om sin egen forretning i stedet for at bruge så mange kræfter på Getmore,« siger Kaiser Raja.

Relaterede nyheder »




IT-JOB

Udlændinge- og Integrationsministeriet

It-projektleder med international sigte til Schengen-program

Arbejdernes Landsbank

Data Engineer til Dataplatform

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Test manager med agilt mindset

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere