Endnu en chef forlader udskældt lønsystem

Kontorchef Thomas Bang, der har stået i spidsen for det udskældte Statens Lønsystem, forlader Økonomistyrelsen. Det er den anden chef på et halvt år, der forlader lønsystemet.

Det udskældte Statens Lønsystem (SLS), der har kostet over 420 millioner kroner at udvikle og været mere end 13 år undervejs, står forældreløs på tærsklen til sommerferien.

I december sidste år forlod kontorchef Annelone Jensen projektet og nu er det kontorchef Thomas Bangs tur til at søge nye græsgange. Dermed har begge systemets chefer vendt det ryggen på kun et halvt år.

Thomas Bang forlader SLS til fordel for et job som it-chef i Kulturministeriet, mens Annelone Jensen blev forfremmet internt i Økonomistyrelsen til en post som leder af et særligt FESD-sekretariat i forbindelse med udrulningen af den Fælles Elektroniske Sags- og Dokumenthåndtering (FESD) i staten.

Økonomistyrelsen afviser over for IT-avisen ComON at der skulle være noget odiøst i jobskiftet. Thomas Bang har ganske enkelt fået et bedre tilbud et andet sted.

En rapport om fremtiden for det udskældte lønsystem skulle have ligget klar i april, men ventes ifølge Økonomistyrelsen klar umiddelbart på den anden side af sommerferien.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere