Google forbedrer dokument-redigering

Google har netop annonceret nye preview-versioner af sine redigeringsværktøjer til dokumenter og regneark.

I denne blog fortæller Google at man er klar med preview-versioner af de nye redigeringsværktøjer til dokumenter og regneark og et nyt separat tegnings-redigeringsværktøj. På bloggen er der også en video, der viser det nye Google Docs.

Google fortæller at man har overført den realtidsredigering, som kendes fra regnearket i Google Docs over til dokumenter, hvilket betyder, at man nu kan se ændringer bogstav for bogstav, når andre, man samarbejder med, redigerer i et dokument.

Der har også tilføjet en anden funktion fra regneark, nemlig sidebar-chat, så man kan diskutere dokumenter, imens man arbejder på dem med kolleger.

Google har også arbejdet med at forbedre dokument-formatering, hvilket skulle betyde en bedre import/eksport-nøjagtighed, et moderniseret kommentarsystem, ægte margen og faneblade stop, og et forbedret billed-layout indenfor dokumenter.

Redigeringsværktøjet til regneark skulle nu være hurtigere og der er tilføjet nye funktioner som en formularbjælke for redigering af celler, auto-complete, drag and drop kolonner og mere simpel navigation mellem ark.

Det nye separate redigeringsvæktøj til tegninger skal gøre det muligt at samarbejde i realtid om flow-charts, designs, diagrammer og andre grafikker. Disse tegninger kan kopieres ind i dokumenter, regneark og præsentationer ved at bruge web clipboard.

De nye redigeringsværktøjer er ikke kompatible med Gears, så de fungerer ikke offline. Men Google fortæller, at man planlægger at tilføje offline-support i fremtiden med HTML5.

Redigeringsværktøjet til tegninger er tilgængeligt fra i dag, og preview-versioner af regneark og dokumenter skal rulles ud til alle over de næste par dage. For at prøve dem, skal man klikke "Ny version" i toppen af ethvert regneark eller gå til "Dokument-indstillinger"-siden og vælg "Ny version af Google dokument".




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere