Midt-Data og Computercity ramt af bombetrussel

Det er ikke kun Bilka, der er blevet evakueret på grund af en bombetrussel i Odense i dag. Både Midt-Data og Computercity har måtte lukke deres butikker som følge af truslen.

En bombetrussel mod Bilkas varehus i Odense har medført en massevakuering fra området. Ikke kun Bilkas butikker er blevet rømmet også de nærvedliggende itbutikker Midt-Data og Computercity har måttet rømme og lukke deres forretninger på grund af bombetruslen.

»Jeg blev ringet op af en medarbejder, der fortalte mig, at han blev nødt til at lukke butikken, fordi politiet ville evakuere hele området. Og så er der jo ikke andet at gøre end rette ind,« siger Midt-data-direktør Allan Carøe Sørensen.

Også hos Computercity har man måtte lukke butikken. Det ærgrer Computercitys danske regionschef.

»Det er forstyrrende for personale og alle andre. Det er både ærgerligt for omsætningen og generende for personale og for kunderne der måtte komme,« siger Lasse Schneider, regionschef for Computercity

Bombetruslen, der har lukket både Bilka og Midt-Data og Computercity, er angiveligt sendt pr brev.

Ifølge Fyens Stiftstidende blev 1.500 mennesker evakueret på ti minutter efter det blev klart at der forelå en bombetrussel mod Bilkas varehus i Odense.

Både brandbiler og ambulancer er på stedet, ligesom, der skulle være bombehunde på vej til varehuset.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere