Mozilla: 10 dags-løfte var en natlig misforståelse

Det var en enkelt medarbejders misforståede udtalelse en sen nattetime, der ledte til løftet om, at Mozilla i fremtiden vil rette fejl inden 10 dage.

Tidligere i denne uge blev en Mozilla-researcher citeret for at sige, at Mozilla i fremtiden vil bestræbe sig på at rette alle kritiske fejl inden 10 dage. Men det er ikke open source-organisationens officielle holdning.

Sikkerhedsstrateg ved Mozilla, Mwende Window Snyder, har skrevet en præcisering af sin kollegas udtalelse på sin blog.

Her forklarer hun, at udtalelsen i bund går ud på, at Mozilla for nylig har rettet en bug på 10 dage, hvilket er et eksempel på, at organisationen generelt løser sine bugs væsentlig hurtigere end konkurrenterne. Derfor mener hun, at det ofte er omsonst at omtale Mozilla-fejl, fordi de ofte er rettet lynhurtigt.

Hvordan den besked er blevet til ti høns og en masse artikler og blogindlæg på nettet, er uvist. Det skal dog nævnes, at den oprindelige udtalelse åbenbart faldt i de sene nattetimer ved den nyligt afholdte DEFCON konferenc i Las Vegas...

Mwende Window Snyder bruger lejligheden til at forklare Mozillas officielle politik:

»Vi anser ikke sikkerhed for et spil! Vi opstiller heller ikke udfordringer eller ultimatummer. Vi er stolte af, at vi ofte kan lukke kritiske huller inden for få dage. Vi håber ikke, at denne sag overskygger Mozilla-fællesskabets store bestræbelser på at holde internettet sikkert«.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere