Bill Gates til svensk bryllup

Microsoft-milliardæren Bill Gates kom forbi Danmark og Sverige i sidste uge, hvor han deltog i vennen Charles Simonyis bryllup i Göteborg.

Bill Gates deltog torsdag i den 60-årige milliardær Charles Simonyis bryllup med 28-årige Lisa Persdotter i Göteborg. Det skriver flere svenske medier. Bill Gates fløj på første klasse fra USA til Københavns Lufthavn og kørte herfra i en større bilkortege sammen med syv danske livvagter til Göteborg. Efter brylluppet festede han i natklubben Park Lane til langt ud på natten, skriver GT Expressen.

Den ungarsk-fødte Charles Simonyi skabte et af de første tekstbehandlingssystemer i halvfjerdserne og skiftede i 1981 fra forskningsinstituttet Xerox Parc til Microsoft, hvor han stod i spidsen for udviklingen af Word og Excel. Senere valgte Simonyi at forlade Microsoft og stifte sit eget firma, Intentional Software, der udvikler nye værktøjer til softwareudvikling. Han har også et specielt forhold til Danmark, hvor han arbejdede på Regnecentralen fra 1966 til 1968.

Men Simonyi er nok bedst kendt for som verdens femte private rumturist. Han betalte op mod 30 millioner dollar for en tur til den internationale rumstation i 2007. Og senest har Simonyi meldt interesse i endnu en tur ud i rummet.

Læs hele ComONs interview med Charles Simonyi fra oktober 2006.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere