Iomega Pocket Zip med 100 MB

Hardware-firmaet Iomega har annonceret en ny version af sit lommedrev til PDA'er, MP3-afspillere og digitale kameraer.

Den nuværende version af Iomegas Pocket Zip drev er på størrelse med en tændstik-æske og kan gemme 40 MB på udskiftelige medier. Firmaet har netop annonceret den næste generation, der øger kapaciteten til 100 MB. Pladsen rækker til indholdet fra én eller flere musik-CD'er, ifølge Iomega.


De nye Pocket Zip 100 MB medier har samme form og størrelse som Iomegas gamle Zip-medier. Prisen bliver omkring 10 dollar per lagermedie, mens prisen for selve drevet endnu ikke er offentliggjort. Pocket Zip markedsføres som et billigt alternativ til konventionelle hukommelses-kort, hvor man skal betale 60 dollar for 32 MB.


Pocket Zip 100 MB drevet kan også læse ældre medier med 40 MB, fortæller Iomega. Firmaet har indbygget understøttelse for software til Digital Rights Management (DRM) fra Microsoft og Intertrust.


Det nye drev og de tilhørende medier kommer på markedet i tredje kvartal. Firmaet vil også lancere en 100 MB version af den digitale musikafspiller HipZip.


(Kilde: PCworld.com)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere