Amazon.com går til angreb på Apple

Internet-giganten Amazon.com starter salg af digital musik i midten af september.

Det var egentlig ventet at Amazon.com ville åbne sin nye digitale musikbutik allerede i foråret, men projektet har været ramt af talrige forsinkelser og nu er der efterhånden gået næsten to år, siden selskabet første gang luftede sine planer om at gå ind på musikmarkedet. Nu skulle det dog være sikkert, at tjenesten bliver lanceret i midten af denne måned, skriver avisen New York Post.

Apple sidder tungt på det digitale musiksalg med sin iTunes-tjeneste, men Amazon.com er en gigant når det gælder handel over nettet, selvom firmaet ikke har store erfaringer med at sælge digitale downloads.

Og musikelskere kan glæde sig til, at Amazon.com vil sælge sangene i MP3-format uden kopibeskyttelse. Det ventes at musikbutikken åbner den 17. september med et udvalg af omkring en million sange fra EMI, Universal Music og flere uafhængige pladeselskaber.

Men to af de største musikudgivere mangler. Sony BMG og Warner Music vil ikke sælge deres musik uden kopibeskyttelse, og de vil derfor ikke tilbyde deres musik gennem Amazon.com's musiktjeneste.

Prissætningen er endnu ikke på plads, men det ventes at Amazon.com vil være lidt billigere end iTunes.

Amazon.com har tidligere leget med ideen om at udvikle sin egen musikafspiller som konkurrent til iPod, men alt tyder dog på, at denne ide nu er opgivet.




IT-JOB

SporingsGruppen ApS

App-udvikler

Mobilplan ApS

Content Creator

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Rådgivende informationsarkitekter med strategisk fokus

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Generalist til PMO
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere