Ornli syg netsucces

Den satiriske dukke-julekalender Yallahrup Færgeby er blevet en internet-succes, siger DR. Det er første gang i kanalens historie, at et program henter mere end 20 procent af sine seere på internettet.

Allerede et par dage efter premieren på den skæve julekalender for voksne, Yallahrup Færgeby, stod det klart, at serien særlige, satiriske univers ville gøre sig gevaldigt godt på internettet. Nu meddeler DR, at net-succes'en er den største i kanalens historie.

To dage efter start havde Yallahrup Færgeby daglige on-demand-seertal på 50.000 pr. afsnit. Det betyder, at over 20 procent af jukalenderens seere ikke er fjensynskiggere, men computerbrugere.

Sammenlagt er Yallahrup-sitet blevet besøgt af over 700.000 gange siden den 1. december.

Udover de mange besøg på dr.dk/yallahrup har over 62.000 danskere downloadet en Yallahrup-ringetone fra DR Mobil.

Det er ikke kun den sorte og i nogle tilfælde grænseoverskridende humor, der har gjort seriens orn'li syge gangster-aspiranter Ali og Hassan til mega-stjerner på nettet.

Ifølge satireredaktør Peter Gren Larsen skyldes en del af succesen, at fremstillingen af de seksuelt udfordrede hovedpersoner er specielt tilpasset nettet.

»DR har arbejdet intensivt med streamingen af Yallahrup Færgeby. Det betyder, at udsendelserne er lettere at navigere i, at de starter hurtigere, og at de er tilgængelige på flere platforme,« lyder det fra satiredaktøren.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere